Home » Tarieven

Tarieven

Een heerlijke ervaring met een luchtballon is onbetaalbaar..... maar niet bij ons!

Wij maken juist de ervaring heel betaalbaar. Van een vaart met onbekenden t/m VIP vaarten met volledig verzorgde catering en alles erop en eraan.

Laat u verrassen door ons deskundige team. 

Overzicht tarieven

Categorie 1.

Wanneer u kiest voor deze categorie dan bent u bereid mee te varen in een mand met onbekende mede passagiers op een startlocatie die door de piloot wordt bepaald. Na afloop uiteraard een glaasje bubbels, certificaat en veel mooie verhalen en foto's.

Prijs per persoon 150 euro. 

 

Categorie 2.

In deze categorie heeft u het een beetje voor het zeggen. De mand is gevuld met passagiers die u heeft uitgekozen. U kiest, indien mogelijk, ook een startlocatie. Wellicht bij u in de buurt. Buiten onze standaard omgeving betaald u een kleine toeslag.  Onderaan deze pagina ziet u de regio waarin dit tarief geldig is. De rode cirkel. Na afloop drinken we uiteraard een glaasje bubbels, ontvangt u een certificaat en veel mooie verhalen en foto's.

Prijzen: vanaf 2 personen 225 euro per persoon.

 

VIP, ochtendvaart.

Eigenlijk zoals categorie 2 maar dan met een goed gevulde buik. Het geeft de hele ballon ervaring een hele andere beleving. Wat dacht u ervan, een lekker ontbijtje, geheel verzorgt na een succesvolle landing. De zon is net opgekomen, er hangt nog een beetje nevel en u geniet van een lekker ontbijt na de heerlijke ballonvaart.

Prijzen: vanaf 2 personen 300 euro per persoon.

 

VIP, avondvaart.

Ook weer zoals categorie 2. Wat we in de ochtend kunnen, kunnen we natuurlijk ook in de avond. Maar hier heeft u iets meer keuze. U kunt namelijk voor de vaart heerlijk eten maar uiteraard ook na de vaart,  na de landing! Ach doe eens gek, doe het gewoon beide.

Prijzen: afhankelijk van de wensen van de klant.

 

Specials.

U wilt eens heel iets anders dan anders. Langer varen, verder weg. Van Nederland naar Duitsland, etc. Veel is mogelijk. Wij dagen u uit! Bel ons met uw idee en wij kijken of het uitvoerbaar is. Alles uiteraard geheel in overleg.

Prijzen: afhankelijk van de wensen van de klant.